Om oss

Vi som skriver på den här sidan är ett gäng hantverkare som gjort gemensam sak i att sprida vår kunskap vidare. Vi vill erbjuda dig som läsare bättre möjligheter att lyckas med din renovering eller med det projekt du planerar att genomföra.

Oavsett om det handlar om att bygga ett nytt hus – vilken hjälp behöver du, hur får man bygglov, hur ska en ritning se ut? – eller om det handlar om att måla om, lägga golv, sätta kakel eller om att platsbygga en garderob. Vi kommer att skriva om allt detta och mycket, mycket mer.

Behöver internet verkligen ännu en byggsida? Vi anser det. Vi anser att vår sida kommer att vara mer heltäckande än många andra. Inte nog med att vi kommer att ge tips, skapa guider, ge enkla steg för steg för olika projekt och erbjuda en massa fina tips och tricks. Vi kommer även att ta oss an den mer professionella sidan av bygg. Hur hittar man rätt hantverkare? Vad är rimligt att betala för olika projekt? Vilka krav kan man ställa och hur skriver man ett avtal?

Vi tittar närmare på allt detta och ger goda råd i dessa frågor. Målet är att skapa en informativ och saklig sida om allt som rör bygg- och renoveringar. Ditt nästa projekt ska, med vår hjälp, bli ditt absolut bästa. Välkommen!